Søg
Close this search box.

Book prøvetur hos forhandler

Kørekortsfri “bil”

APE 50 SOM LILLE OG STOR KNALLERT
25 km/t (lille knallert) Kørekort er ikke nødvendig hvis man er født før januar 1995 og knallerten skal registreres med gul nummerplade.

45 km/t (stor knallert): Føreren skal have kørekort til bil eller MC og knallerten skal registreres med hvid knallertnummerplade.

Begge versioner er kun til én person. Altså, ingen passager.

APE 50 25 km/t skal køre på cykelstien, hvis der er plads, ellers på kørebanen i højre side.

APE 50 45 km/t må ikke køre på cykelstien, og ingen af modellerne må køre på motortrafikvej eller motorvej.

APE 50 er udstyret med sikkerhedssele, og den er lovpligtig at anvende.

Forsikring

APE 50 skal ansvarsforsikres, både som lille og stor knallert. Kaskoforsikring kan anbefales på grund af køretøjets høje værdi. Vore forhandlere kan medvirke til at tegne forsikring.

Varianter

APE 50 PICK-UP / TOP / CROSS
Nem og handy at køre og håndtere i trafikken. Det åbne lad gør transport af varer nemt, og giver god udsyn bagud i trafikken.

Enestående i sin kompakthed og manøvredygtighed. God brændstoføkonomi med lang rækkevidde på en enkelt tank benzin. Cross versionen er monteret med bøjler og er forberedt for montage af radio inde i kabinen.

APE 50 VAN
Ideel for mindre og hyppigere leverancer i byen. Manøvredygtig og pålidelig, adræt i trafikken og den perfekte løsning til snævre parkeringer med sine ultra-kompakte dimensioner.

Ape 50 Van kan transportere op til 145 kg gods, fuldstændig beskyttet og nemt at læsse, i det 1,5 m3 store varerum. Ape 50 Van er den mest solgte Ape-model, dels på grund af de mange kommercielle muligheder, og ikke mindst som køretøj, der i 25 km/t-versionen kan køres uden kørekort, hvis personen er født før januar 1995.

Indkøbskurv